Meny
Meny

Arbetsledare

Stockholm Ombyggnation Sista ansökningsdag: 2019-10-11

 

 

 

 

Husab Byggnads söker en arbetsledare som vill arbeta med större totalentreprenader i en strukturerad och växande organisation. Som arbetsledare hos oss har du ett totalgrepp om produktionen på plats. På Husab kommer du trivas om du värdesätter en trygg och personlig anställning i en familjär miljö med generösa förmåner och härliga kollegor.

 

Om tjänsten
Som arbetsledare i Husab Byggnads ansvarar du för produktionen på plats samt projektinköp och arbetsmiljö. Du kommer att stötta platschefen så att bygget kan drivas effektivt och lönsamt med hög kvalitet. Du kommer att:

  • Leda och fördela arbetet på bygget.
  • Upprätta och revidera tidplaner.
  • Göra materialinköp.
  • Representera platschefen på byggmöten.

Vem du är
Som person är du strukturerad och har ordning och reda på all dokumentation. Du klarar av att ha väldigt många bollar i luften utan att kommunikationen med kollegor och UE blir lidande. Du finner effektiva lösningar på problem som uppstår ute på bygget och du gör hela tiden ditt allra bästa för att nå de uppsatta målen.

Utöver ovanstående egenskaper har du:

  • Tidigare erfarenhet av arbete i liknande byggentreprenader som ovan.
  • Byggteknisk kompetens.
  • Goda kunskaper i Microsoft Office.
  • Flytande kunskaper i svenska språket samt god kunskap i engelska, då du har daglig kontakt med både externa och interna parter där affärssvenska eller engelska ofta talas.

Punkterna ovan är skallkrav i denna rekrytering. Meriterande är om du har arbetat som arbetsledare tidigare, har en bygg- eller entreprenadingenjörsutbildning, har kunskap i entreprenadjuridik och certifiering i Bas U/P, samt har erfarenhet från Byggsamordnaren. I den här rekryteringen lägger vi dock stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Så här rekryterar vi
Sista ansökningsdag är 11 oktober. Urval och intervjuer sker löpande. Ansökan gör du genom att klicka på knappen nedan och svara på några urvalsfrågor. Vi önskar att du även bifogar ditt CV och/eller personliga brev, men detta är inget krav. Ring rekryteringsansvarig Anneli Gineman på 070-856 45 22 eller mejla till jobb@husab.se om du har frågor om oss eller rekryteringsprocessen.

 

Kontakt:
Anneli Gineman, Personalchef
070-856 45 22
jobb@husab.se