Meny
Meny

Projektadministratör 50% sökes till Husab

Stockholm Projektadministration Sista ansökningsdag: 2022-02-28

Gillar du överraskningar? Då ska du inte jobba hos oss. Men söker du en trygg och pålitlig arbetsgivare som du kan växa med, läs gärna vidare! På Husab har vi en familjär atmosfär samtidigt som vi har stora ambitioner och siktar högt. Vi står för det vi säger och är stolta för det vi gör. Om du tycker att detta låter intressant och också är en stjärna på struktur, då hoppas vi att du söker tjänsten som Projektadministratör hos oss på Husab.

Om tjänsten
Husab utför totalentreprenader inom ombyggnation och nyproduktion av bostäder och i rollen som Projektadministratör är ditt främsta uppdrag att stötta bolagets projektsamordnare med administration kopplat till byggprojekt och interna rutiner. Ditt ansvar är att säkerställa så att vi använder rätt dokumentation och att denna återfinns på rätt plats i vårt projekthanteringssystem.

Du kommer bland annat att:

  • Sammanställa och lägga in dokument i ByggSamordnaren under byggprojektets gång.
  • Ta fram slutdokumentation till pärmar och i digital form efter avslutat projekt.
  • Renskriva och distribuera protokoll från byggmöten.
  • Arkivera.
  • Avisera.
  • Anmäla viss info till myndigheter.

Den här tjänsten är på 50% och du kommer främst att arbeta från huvudkontoret i Bromma.

Vem du är
För att trivas i rollen tror vi att du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta för att uppnå ett gemensamt mål. Med ditt metodiska sätt att arbeta och din känsla för struktur och ordning och reda säkerställer du att vi följer processer, upprättar korrekt projektdokumentation och sparar på rätt plats. Du har också förmågan att arbeta konstruktivt under stressiga perioder samt har lätt för att lyfta luren när telefonsamtal krävs.

Utöver ovanstående egenskaper har du:

  • Minst gymnasieutbildning.
  • Något eller flera års arbetslivserfarenhet, gärna inom administration och/eller service.
  • Mycket god datavana och hanterar Microsoft Office och gärna andra system galant.
  • Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift då arbetet innefattar mycket skriftlig dokumentation, även till kund och underentreprenörer.

Så här rekryterar vi
Varmt välkommen med din ansökan! Ladda upp ditt CV på jobba.husab.se, vi tar inte emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdag är 28 februari men urval och tillsättning sker löpande så gör din ansökan så snart som möjligt. Du är välkommen att ställa frågor både om oss och vår rekryteringsprocess genom att mejla jobb@husab.se eller ringa 08-564 581 00. Vill du veta mer om Husab kan du klicka in på www.husab.se eller ta en titt på LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag.

Kontakt:
Anneli Gineman, Chef Ledningsstöd
070-856 45 22
jobb@husab.se