Meny
Meny

BIM-Projektör till Husab Bostad

Stockholm Ombyggnation Sista ansökningsdag: 2021-10-09

 

 

 

BIM-PROJEKTÖR

Husab Bostad AB fastighetsutvecklar, projekterar och kalkylerar olika bostadsprojekt och behöver nu förstärka organisationen med en projektör som älskar fastigheter och byggnation. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med verksamheten och du får tillgång till nära samarbeten mellan flera olika grenar och yrkeskategorier inom bygg- och fastighetsområdet.

Om tjänsten
Som BIM-projektör på HUSAB kommer du, tillsammans med kollegor, att arbeta med projektering av bygghandlingar i externa entreprenader. Du kommer också projektera i egenregiprojekt från programhandling och utgöra ett stöd i genomförande och vid frågor av praktisk natur för bolaget. Din roll spänner från initiala kalkyler till ritningsproduktion i relationsskedet. I rollen som BIM-projektör kommer du ha ansvaret över alla BIM-modeller.

Din profil
Vi tror att rätt profil har några års erfarenhet av projektering och har god kunskap inom svenska normer och krav inom området bostad. Du är troligtvis utbildad byggnadsingenjör men kan också ha förvärvat dig motsvarande kompetens på annat sätt. Kanske jobbar du idag som byggingenjör, projekteringsledare, installationsledare eller teknisk förvaltare på ett större bolag men vill komma närmare besluten och vara mer delaktig i hela processen och entreprenaderna. Du känner dig trygg i BIM och har troligtvis jobbat med 3D-projektering innan.

Då du i tjänsten skriver typrumskrivningar och rambeskrivningar är det viktigt att du känner dig trygg i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Engagemang och en drivande vilja att göra produktionsfasen enkel genom att ta fram optimala handlingar är en självklarhet för dig. Utöver att effektivt kontrollera detaljer och teknik är den ekonomiska dimensionen i ett projekt något du gärna lägger fokus på. Samtidigt är du lyhörd och kommunikativ gentemot både kollegor, beställare och andra samarbetspartners samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du känner dig helt trygg med att arbeta i branschens vanliga programvaror, så som exempelvis Revit, Autocad och Office-paket. Erfarenhet av Adobes programserie och presentationsarbete är meriterande, liksom erfarenhet av arkitekt- eller planeringsuppdrag.

Du är motiverad till att ta nästa steg i din karriär och vill gärna bidra till företagets utvecklande!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och ser därför att du gärna söker in så snart som möjligt, men senast den 30/9. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta HR-konsult Anders Holtenius på anders.holtenius@husab.se